Lidmaatschap

Lid worden van een ruimtevaart en sterrenkunde vereniging, maar dat is toch alleen voor nerds? Nee hoor, in onze vereniging tref je leden van allerlei pluimage die in ieder geval een ding met elkaar gemeen hebben: hun passie voor sterrenkunde en ruimtevaart.

Heb je onlangs een sterrenkijker gekocht, of ligt er ergens eentje stof te verzamelen? Kom dan eens langs en onze leden leggen je graag uit hoe deze of andere telescopen werken. Heb je reeds kennis van sterrenkunde en ruimtevaart en ben je bereid om deze kennis met onze leden te delen, dan ben je uiteraard meer dan welkom om lid te worden van Saturnus.

Wil je toch eerst de kat uit de boom kijken? Bezoek dan vrijblijvend onze verenigingsavonden. De jaarlijkse contributie voor leden vanaf 23 jaar is met 25 euro betaalbaar, dus daar hoef je het niet voor te laten.  Leden tot 23 jaar (jeugdleden) hoeven geen lidmaatschapsgelden te betalen. Voor jeugdleden worden alleen kosten in rekening gebracht voor het aankopen van materialen die de kinderen gebruiken.

Iedereen kan lid worden van de vereniging ‘Saturnus’.
Er is geen leeftijdsgrens aan gebonden en er zijn ook geen kenniseisen.

Om lid te worden dien je een inschrijfformulier in te vullen. Dit formulier kun je in het verenigingsgebouw direct invullen of eerst mee naar huis nemen en dan later meenemen of opsturen. Op een van de verenigingsavonden kun je vragen naar een inschrijfformulier.